Αρχίστε το σύνολο γεννητριών diesel με το σωστό τρόπο

August 9, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχίστε το σύνολο γεννητριών diesel με το σωστό τρόπο

Δεδομένου ότι χρόνοι, υπάρχουν δύο μέτρα για να αρχιστεί το σύνολο γεννητριών diesel, κάποιο είναι χειρωνακτικό και κάποιο είναι μετατροπή σκλάβων. Η χειρωνακτική έναρξη για να αρχίσουν το σύστημα συναγερμών που εξετάζει για να δουν εάν είναι κανονική, και έπειτα το κυρίαρχο ηλεκτρικό εξόγκωμα που κόβεται στη θέση του εγχειριδίου, αυτό είναι αρκετή να αρχίσουν τη γραμμή κανονικά. Ο βασικός διακόπτης είναι η απόφαση να κοπεί η ηλεκτρική πόρτα στο βασικό κουμπί, και τα όργανα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για να μεταστρέψουν την ηλεκτρική πόρτα πρέπει επίσης να είναι στην αυτόματη θέση, έτσι ώστε όταν υποχωρεί η δύναμη χρησιμότητας, η γεννήτρια μπορεί να τρέξει ηλεκτρικά.

Για να διδάξει την κανονική λειτουργία των γεννητριών diesel, για να επεκτείνει την περίοδο κλήσης, είναι σημαντικό να γίνει μια καλή εργασία της αντανάκλασης στη συντήρηση της κατηγορίας συνεδρίασης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τι δεν μπορεί να ειπωθεί στη διακοπή ρεύματος σε ένα καλό κράτος οράματος εφοδιασμού υγραερίου, για να μην αποτρέψει την κανονική ηλεκτρική ενέργεια.

Ο πρώτος πρέπει να κάνει μια καλή εργασία της καθημερινής επιθεώρησης, που εστιάζει στην απεικόνιση στις ακόλουθες ανωτέρω καταστάσεις.

1, έλεγχος εάν τα καύσιμα diesel στη δεξαμενή είναι ικανοποιητικά, εάν το εσωτερικό περιβάλλοντος είναι καθαρό και υγειονομικό, αναγκάζει για να εξασφαλιστεί ότι ο αέρας σωληνώσεων ποτέ 2, αναθεωρούν το νερό ή το αντιψυκτικό στη δεξαμενή χαρτονιού, το πετρέλαιο αξόνων γεννητριών δεν είναι όλο στην απαραίτητη θέση 3, έλεγχος εάν η καλωδίωση κυκλωμάτων είναι κανονική, δεν είναι ένα στερεό.

4, έλεγχος εάν το επίπεδο μπαταριών είναι στον προσδιορισμό της να ορμήξει ημέρας, εάν η δύναμη είναι ικανοποιητική 5, για να δει εάν ο κανονικός κύκλος εργασιών από το συστατικό στο συστατικό, δεν υπάρχει κανένας ακατέργαστος σωρός πλούτου επάνω 6, αναθεωρούν τη γεννήτρια δεν έχουν σπάσει τη θέση, δεν υπάρχει καμία διαρροή.

Πρίν πλέουν το diesel οι γεννήτριες, πρέπει πρώτα να απεικονίσουν εάν το νερό στη δεξαμενή ή το αντιψυκτικό είναι ικανοποιητικό, εάν το κουάκερ είναι λιγότερος μοναχός από για να γεμίσει επάνω και να αρχίσει έπειτα. Επιπλέον, για να καθορίσουμε εάν το λαδώνοντας πετρέλαιο προστίθεται στη διευκρινισμένη κλίμακα, καθώς επίσης και εάν υπάρχουν κίνδυνοι ασφάλειας στα συστατικά, εάν εκεί είμαστε κρυμμένα προβλήματα, πρέπει γρήγορα να αφαιρέσει πριν από αρχίζει.