Γραμμή Παραγωγής

Εργοστάσιο, στερεά εγγύηση, σταθερός ανεφοδιασμός, αποδοτική παραγωγή

Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Chongqing Kena Electromechanical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM / ODM

Το ΕΠΕ είναι πεπειραμένος κατασκευαστής υδραντλιών μηχανών γεννητριών OEM/ODM σε Chongqing. Με τις περιεκτικές ικανότητες OEM/ODM, τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό παραγωγής και τη σταθερή ικανότητα παραγωγής, έχουμε συμπληρώσει επιτυχώς διάφορα προγράμματα για πολλούς χονδρεμπόρους γεννητριών και ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων, και το λαμβανόμενο θετικό ανατροφοδοτεί και αναγνώριση.

Θα είμαστε ο καταλληλότερος συνεργάτης σας και θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε τη μέγιστη αξία για σας!

Ε & Α

Το ChongQing Kaina ηλεκτρομηχανικό ΕΠΕ είναι καινοτόμου, ενσωματωμένη, προσανατολισμένης προς τις υπηρεσίες και δίκτυο-προσανατολισμένου στο επιχείρηση παραγωγής, που ενσωματώνει την παραγωγή, τις πωλήσεις, την επεξεργασία και την έρευνα και την ανάπτυξη. Η επιχείρηση παράγει κυρίως και πωλεί τις γεννήτριες βενζίνης, σύνολα γεννητριών βενζίνης, ψηφιακές σιωπηλές γεννήτριες μετατροπής συχνότητας, αντλίες βενζίνης, γεννήτριες diesel, σύνολα γεννητριών diesel, γενικής χρήσης μηχανή η με εμπορική επιτυχία καταναλωτική αγορά, απολαμβάνει μια υψηλή θέση μεταξύ των καταναλωτών, της επιχείρησης και των τοπικών σημαντικών επιχειρήσεων Chongqing για να καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία, η μικρή μηχανή βενζίνης έθεσε τις κύριες επιχειρήσεις συνεργασίας είναι βιομηχανία κωμάτων και εμπόριο, Loncin, Runtong, Zongshen, Lifan, Jialing που η επιχείρηση έχει καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με σημαντικές τοπικές επιχειρήσεις σε Chongqing. Συνεργαζόμενοι με αυτές τις επιχειρήσεις, έχουμε την ομάδα Ε&Α γεννητριών μηχανών μας, και στρατολογούμε ενεργά τους φοιτητές πανεπιστημίου και τους λαμβάνοντες μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην επιχείρησή μας για το οικοτροφείο, ώστε να καλλιεργηθούν τα ταλέντα μας και να αυτά εκπαιδευθούν για να παρέχουμε τα ταλέντα για την κοινωνία, και οι σπουδαστές που έχουν θέσει υπό περιορισμό στην επιχείρησή μας έχουν την πολύ υψηλή ανάπτυξη.

Αφήστε ένα μήνυμα