Η περίπτωση γεννητριών diesel Chongqing παρουσιάζει

August 9, 2022
τελευταία εταιρεία περί Η περίπτωση γεννητριών diesel Chongqing παρουσιάζει

Λεπτομερής εισαγωγή.
Η γεννήτρια diesel είναι ένα είδος μικρού εξοπλισμού ηλεκτρικής παραγωγής, αναφέρεται στα καύσιμα diesel, κ.λπ. ως καύσιμα, η μηχανή diesel ως μηχανή για να οδηγήσει τα μηχανήματα δύναμης ηλεκτρικής παραγωγής γεννητριών. Ολόκληρο το σύνολο αποτελείται γενικά από τη μηχανή diesel, τη γεννήτρια, το κιβώτιο ελέγχου, τη δεξαμενή καυσίμων, την μπαταρία έναρξης και ελέγχου, τη συσκευή προστασίας, το γραφείο έκτακτης ανάγκης και άλλα συστατικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες οικογένειες, τα γραφεία, τις μικρές, μέσες και μεγάλες επιχειρήσεις για την καθημερινή ηλεκτρική παραγωγή και την παραγωγή ενέργειας εκτάκτου ανάγκης.

Η βασική δομή της γεννήτριας diesel αποτελείται από τη μηχανή και τη γεννήτρια diesel, και η μηχανή diesel χρησιμοποιείται για να οδηγήσει τη γεννήτρια για να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια.

Η βασική δομή της μηχανής diesel: αποτελείται από τον κύλινδρο, το έμβολο, το κεφάλι κυλίνδρων, τη βαλβίδα εισαγωγής, τη βαλβίδα εξάτμισης, την καρφίτσα εμβόλων, τη συνδέοντας ράβδο, το στροφαλοφόρο άξονα, το ρουλεμάν και το σφόνδυλο και άλλα συστατικά. Η μηχανή diesel γεννητριών diesel είναι γενικά ένας ενιαίος-κύλινδρος ή μια πολυκύλινδρη four-stroke μηχανή diesel, four-stroke βασική αρχή εργασίας μηχανών diesel ενιαίος-κυλίνδρων: η έναρξη μηχανών diesel είναι μέσω του ανθρώπου ή άλλης δύναμης να γυριστεί ο στροφαλοφόρος άξονας μηχανών diesel έτσι ώστε το έμβολο στην κορυφή του κλειστού κυλίνδρου για πάνω-κάτω την εναλλαγή της κίνησης. Έμβολο στην κίνηση για να ολοκληρώσει τέσσερα κτυπήματα: το κτύπημα εισαγωγής, το κτύπημα συμπίεσης, η καύση και η εργασία (επέκταση) κτυπούν και εξαντλούν το κτύπημα. Όταν το έμβολο από τη τοπ προς τα κάτω μετακίνηση της βαλβίδας εισαγωγής ανοικτής, το φίλτρο αέρα που φιλτράρεται από το καθαρό αέρα στον κύλινδρο για να ολοκληρώσει το κτύπημα εισαγωγής. Η μετακίνηση εμβόλων από το κατώτατο σημείο επάνω, στην πόρτα εξάτμισης είναι κλειστή, ο αέρας συμπιέζεται, η θερμοκρασία και η αύξηση πίεσης, ολοκληρώνει τη διαδικασία συμπίεσης. Το έμβολο θα φθάσει στην κορυφή, ο εγχυτήρας καυσίμων για να φιλτραρίσει τα καύσιμα στην υδρονέφωση στην αίθουσα καύσης και υψηλής θερμοκρασίας και υψηλός αέρας το μίγμα αμέσως στην πυρκαγιά, σχηματισμός της υψηλής πίεσης για να ωθήσει το έμβολο κάτω από την εργασία, ωθεί την περιστροφή στροφαλοφόρων αξόνων, για να ολοκληρώσει το κτύπημα εργασίας. Αφότου τελειώνουν το κτύπημα εργασίας, οι κινήσεις εμβόλων πρός τα πάνω από το κατώτατο σημείο, η βαλβίδα εξάτμισης ανοίγουν την εξάτμιση, ολοκληρώνοντας το κτύπημα εξάτμισης. Κάθε περιστροφή στροφαλοφόρων αξόνων κτυπήματος μισής στροφής. Μετά από διάφορους λειτουργώντας κύκλους, η μηχανή diesel επιταχύνει βαθμιαία στην εργασία κάτω από την αδράνεια του σφονδύλου.